Live chat 89 88 59 80
Patientvejledningen sidder klar: Man-Fre 10:00-19:00
  • Privat og fortrolig serviceDiskret pakke og betaling
  • Original og godkendt medicinfra vores apotek i England
  • Ingen skjulte omkostningerRecept og levering er inkluderet
  • Dag-til-dag leveringVed bestilling inden kl. 17

Persondatapolitik

Bemærk, at dette dokument er en oversat version og den originale engelske version af dokumentet er blevet oversat til andre sprog.

Disse oversatte versioner er for brugervenlighed og kun en oversættelse, og du kan ikke drage nogen rettigheder fra disse oversatte versioner. I tilfælde af uenighed om indholdet eller fortolkning af de førnævnte oversatte sektioner eller uoverensstemmelse eller forskelle mellem den engelske version og enhver anden sprogversion af disse afsnit, skal den engelske version i det omfang det er tilladt ved lov have forrang og være afgørende.

Den engelske version er tilgængelig på vores hjemmeside ved at klikke her eller sendes til dig ved skriftlige anmodning.

Denne hjemmeside ejes og drives af Hexpress Healthcare Limited ("vi", "os", "vores") handelende som www.121doc.com/dk/ for brugere og besøgende ("du", "din"). Vi tager dit privatliv meget alvorligt, og vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, og til at bruge teknologi til at forbedre din online sikkerhed. Du bedes læse denne fortrolighedspolitik ("politikken") omhyggeligt, da den indeholder vigtige oplysninger om, hvordan vi vil bruge dine personlige data.

Med henblik på Data Protection Act 1998, er Hexpress Healthcare Limited den "dataansvarlige" (det selskab, der er ansvarlig for og styrer behandlingen af dine personlige data).

Personlige oplysninger vi indsamler om dig

Før du bruger visse områder af denne hjemmeside, beder vi dig registrere dig ved at indtaste dine personlige oplysninger, herunder »følsomme personoplysninger« som defineret af Data Protection Act I998 (»loven«).

Vi vil indhente personlige oplysninger om dig (f.eks dit navn, adresse, meninger og medicinske detaljer, når du gennemfører et online medicinsk spørgeskema eller en anden online-formular. For eksempel vil vi bede om personlige data, når du registrerer dig for at bruge denne hjemmeside, udfylde det online spørgeskema, sende os feedback, poste materiale, kontakte os for af hvilken som helst grund, tilmelde dig en tjeneste, og købe varer eller tjenester. Vi kan også indhente følsomme personoplysninger om dig, hvis du frivilligt samtykker i løbet af udfyldelsen af en online-formular. Hvis du frivilligt opgiver sådanne oplysninger, vil du samtykke til vores behandling det med henblik på at opnå en lægeerklæring og købe behandlingen.

Vi kan overvåge din brug af denne hjemmeside ved hjælp af cookies og lignende tracking udstyr. For eksempel kan vi overvåger, hvor mange gange du besøger siden, hvilke sider du går til, trafikdata, lokaliseringsdata og oprindelsen af domænenavnet på en brugers internetudbyder. Disse oplysninger hjælper os til at opbygge en profil af vores brugere. Nogle af disse data vil blive samlet eller anvendt til statistisk, hvilket betyder, at vi ikke vil være i stand til at identificere dig individuelt. For yderligere oplysninger om vores brug af cookies, se venligst vores Cookie Policy. Indimellem kan vi modtage oplysninger om dig fra andre kilder (såsom kreditoplysningsbureauer), som vi vil føje til de oplysninger, vi allerede har om dig, for at hjælpe os med at personliggøre vores service til dig.

Hvordan vi bruger dine personlige data

Vi vil bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • Administration.
  • Sikkerhedsgodkendelse.
  • Forbedring af vores tjenester.
  • Fakturering og bestillingsudførelse.
  • Forebyggelse og afsløring af svindel.
  • Markedsføring - Se 'Marketing og afmelding "nedenfor.
  • Forskning, statistisk analyse og adfærdsanalyse.
  • For at hjælpe os med at identificere dig og eventuelle konti, du har hos os.
  • Kunden profilering og analysere dine indkøbspræferencer.
  • Kreditvurdering og kreditkontrol - se 'Kreditkontrol «, nedenfor.
  • Tilpasse denne hjemmeside og dens indhold til dine særlige præferencer.
  • For at give dig besked om eventuelle ændringer til denne hjemmeside eller til vores tjenester, der kan påvirke dig.

Marketing og afmelding

Hvis du har givet tilladelse, kan vi kontakte dig via post, e-mail, telefon, sms, tekst / billede / video-besked, fax, om vores service, produkter, kampagner, tilbud, velgørende formål, der kan være af interesse for dig. Hvis du foretrækker ikke at modtage direkte markedsføring kommunikation fra os, kan du framelde det til enhver tid. Se yderligere 'Dine rettigheder «, nedenfor.

Hvis du har givet tilladelse, kan vi dele dine personlige oplysninger med organisationer, som er vores samarbejdspartnere, og vi eller de kan kontakte dig (medmindre du har bedt os eller dem om ikke at gøre det) med posten, e-mail, telefon, sms, tekst / billede / video-besked, fax, om vores service, produkter, kampagner, tilbud, velgørende formål, der kan være af interesse for dig. Hvis du foretrækker ikke at modtage yderligere direkte marketing kommunikation fra os eller fra vores samarbejdspartnere, kan du til enhver tid afmelde det. Se yderligere 'Dine rettigheder «, nedenfor.

Vi vil kun kontakte dig via post, e-mail, telefon, sms, tekst / billede / video-besked, fax, om vores service, produkter, kampagner eller tilbud, hvis du har bedt os om at gøre det. Hvis du har skiftet mening og ville foretrække os ikke til at kontakte dig, så kan du til enhver tid afmelde det . Se yderligere 'Dine rettigheder «, nedenfor.

Videregivelse af dine personlige data

Vi kan videregive dine personlige data til:

  • Vores agenter og tjenesteudbydere.
  • Andre virksomheder inden for vores gruppe.
  • Kreditoplysningsagenter - se 'Kredit kontrol «, nedenfor.
  • Vores samarbejdspartnere i overensstemmelse med 'Marketing og afmelding "ovenfor.
  • De retshåndhævende myndigheder i forbindelse med en undersøgelse for at hjælpe med at forhindre ulovlig aktivitet.

Holde dine data sikre

Vi vil bruge tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige data, for eksempel:

  • Dine data er lagret på sikre servere.
  • Betalingsdetaljer er krypteret med SSL-teknologi.M/
  • Adgang til din konto er kontrolleret af et password og brugernavn, som er unikke for dig.
  • Mens vi vil bruge alle rimelige bestræbelser på at beskytte dine personlige data, anerkender du, at brugen af internettet er ikke helt sikker, og af denne grund kan vi ikke garantere sikkerheden eller integriteten af personoplysninger, der overføres fra dig eller til dig via den internettet.

    Overvågning

    Vi kan overvåge og registrere kommunikation med dig som telefonsamtaler og e-mails med henblik på uddannelse, kvalitetssikring, bekæmpelse af bedrageri og overholdelse af gældende regler.

    Kredit kontrol

    For at gøre os og andre virksomheder i vores gruppe eller partnervirksomheder i stand til at lave kreditvurderinger om dig og til forebyggelse af bedrageri og hvidvaskning af penge, kan vi søge i kreditregistre og agenturer for forebyggelse af bedrageri (som vil registrere søgningen). Vi kan videregive oplysninger om, hvordan du udøver din konto til sådanne agenturer og dine oplysninger kan være forbundet med registreringer vedrørende andre mennesker, der bor på samme adresse, med hvem du er økonomisk forbundet. Andre kreditinstitutter kan bruge disse oplysninger til at kreditvurdere dig og de mennesker, med hvem du er økonomisk tilknyttet, samt til bekæmpelse af bedragerig, debitor opsporing og hvidvaskning af penge. Hvis du giver falske eller ukorrekte oplysninger, og vi har mistanke om svindel, vil vi registrere dette.

    Oplysninger om andre personer

    Hvis du giver os oplysninger på vegne af en anden, bekræfter du, at den anden person har udpeget dig til at handle på hans / hendes vegne, og har aftalt, at du kan:

    • Modtage eventuelle meddelelser om databeskyttelse på hans / hendes vegne.
    • Give samtykke til overførslen af hans / hendes personlige data i udlandet.
    • Give samtykke på hans / hendes vegne med behandling af hans / hendes personoplysninger.
    • Give samtykke til behandlingen af hans / hendes følsomme personoplysninger såsom helbredsoplysninger.

    Overførsel af data ud af EØS

    Vi kan få brug for at overføre dine personlige data til lande uden for Det Europæisk Økonomiske Samarbejdsområde, med henblik på at opfylde vores forpligtelser og yde vores service. Enhver overførsel af dine data vil blive genstand for en Europa-Kommissionen godkendt kontrakt, der vil beskytte dit privatlivs fred og give dig retsmidler i det usandsynlige tilfælde af et brud på sikkerheden.

    Når du er registreret på denne hjemmeside, godkender du, at vi kan overføre dine persondata til lande uden for Det Europæisk Økonomiske Samarbejdsområde. Vær forvis om, at vi altid vil sikre, at enhver overførsel er underlagt passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data.

    Dine rettigheder

    Du har ret, mod betaling af et mindre gebyr (£ 10), for at anmode om adgang til personoplysninger, som vi kan have om dig. Hvis du ønsker at udøve denne ret, bør du:

    • Sende din anmodning skriftligt.
    • Vedlægge en check på £ 10 udstedt til os.
    • Angiv de personlige data, du vil have adgang til, herunder ethvert konto eller referencenumer.
    • Vedlæg bevis på din identitet og adresse (for eksempel en kopi af dit kørekort eller pas, og en nylig el- eller kreditkortregning).

    Du har ret til at kræve, at vi retter eventuelle unøjagtigheder i dine data gratis. Hvis du ønsker at udøve denne ret, bør du:

    • Sende din anmodning skriftligt.
    • Angive de oplysninger, der er forkerte, og hvad det skal erstattes med.
    • Give os nok oplysninger til at identificere dig (f.eks dit kontonummer, brugernavn, registreringsdetaljer).

    Du har også ret til at bede os om at holde op med at behandle dine personlige data til direkte markedsføring. Hvis du ønsker at udøve denne ret, bør du:

    • Sende din anmodning skriftligt.
    • Give os med nok oplysninger til at identificere dig (f.eks dit kontonummer, brugernavn, registrering detaljer).
    • Hvis din indvending ikke omhandler direkte markedsføring i almindelighed, men direkte markedsføring af en bestemt kanal (for eksempel e-mail eller telefon), skal du angive den kanal, du gør indsigelse mod.

    Vores kontaktoplysninger

    Vi glæder os over dine tilbagemeldinger og spørgsmål. Hvis du ønsker at kontakte os, så send en e-mail til patient-support@121doc.com, eller du kan skrive til vores addresse på 144 Mitcham Road, London, SW17 9NH eller ring til os på 89 88 59 80. Vi kan ændre denne politik fra tid til anden. Du bør tjekke denne politik lejlighedsvis for at sikre, at du er klar over den seneste version, der vil gælde, hver gang du adgang til denne hjemmeside.

Vælg
behandling
Udfyld kort skriftlig konsultation
Lægen udskriver recept
Apotek sender behandlingen